Uus Nordi 3. etapp HP76 76-võtmega kergekaalu klaveril/süntees/orel

Hämmastavalt kerge disaini ja kõigi vajalike helide abil on Nord 3. etapp HP76 silmapaistev jõudlusinstrument. See viienda põlvkonna lavasarja klaviatuur pakub auhinnatud Nord Lead A1 Synth Mootori (koos proovi taasesitusega), tuntud Nord C2D orelimootoriga, arenenud klaveriosa ja juurdepääs praktilistele efektidele-kõik, mida vajate tähe jõudluse jaoks igas seadistuses. Tegur Nordi 76-noodis, Hammer Action kaasaskantav klahvitud klahvis ja on selge, et Nord 3. etapp HP76 on maailmatasemel jõudlusklaviatuur. See 3. etapp HP76 on ideaalses töötingimustes ja suurepärases seisukorras !! Selle üksuse kontrollis professionaalne tehnik. originaalse kasti ja toitekaabliga, paberitööd ja jalapedaali Kontroll-/mahupedaali tuge on parandatud ja toetab nüüd järgmisi pedaale: Fatar, Yamaha FC7, Roland EV-7, Roland EV-5, Korg Exp2 ja Korg XVP10. Meie tooted on 100% autentsed. Kui teil on küsimusi, võtke minuga ühendust. Head pakkumist !!

Hind: 
3000 €
Piirkond, kust toodet või teenust pakutakse: 
Eesti
Maakond / Linn: 
Hiiu maakond
Austatud veebilehe Info Express külastaja!
Juhime teie tähelepanu, et meil pole võimalik reklaamides avaldatud teabe õigsust kontrollida. Kui kuulutus teile huvi pakub, olge palun ettevaatlik ja vajadusel kontrollige teavet autori kohta teistest allikatest, näiteks kontaktteavet Google'is või sotsiaalmeedias.
Soovitame mitte saata suuri rahasummasid müüjale, kellega te pole varem kokku puutunud või kui pole müüjat teistest allikakanalitest kontrollinud. Kui teil tekib müüjaga probleeme, palun teatage meile sellest kindlasti e-posti aadressil info[at]revelan.eu.
Usaldusmäära reiting: 2 / 4 -st
Üksikasjad usaldusmäära reitingust

Telefoninumber: 
+37291109187

Sarnased kuulutused

Kuulutused