Aiapaviljon+kohaletoimetamine+paigaldus

Aeg on inimestel kõige väärtuslikum. See kiirelt lendab ja sageli pole meil piisavalt aega pere ja sõpradega kohtumiseks. Koos veedetud aeg on tõesti hindamatud.

Aiapaviljon on ideaalne variant puhkamiseks, kohtumiseks ja vaba aja veetmiseks.

Klientide arvukate soovide tutvustame uut toodet - hubane ja avar aiapaviljon (3 x 6), mis on valmistatud naturaalsest puidust ja kuhu mahub mugavalt seltskond ning soovi korral on võimalik ka suvekööki paigaldada. Meie aiapaviljon on Teile nii suurepäraseks puhkusepaigaks kui ka teie krundi südameks.

8500 euro eest saate mitte ainult kvaliteetse aiapaviljoni koos paigaldusega oma krundile vaid annate aega ka endale ja oma lähedastele!

Kõik, mida pead tegema, on mitte aega raisata, vaid helistada kohe +372 57 800 520 ja tellida, ülejäänu eest hoolitseme meie, valmistame, toome ja paigaldame.

Ja meeldivaks ajaveetmiseks saavad 10 esimest tellijat Karli õllepaki KINGITUSEKS!

HIND KEHTIB TELLIMISEGA KUNI 1.04.2023!

*Tasuta kohaletoimetamine ja paigaldus.
Kohaletoimetamine üle Eesti.

*Värvivalik vastavalt soovile.

https://www.facebook.com/1Moodul/
www.1moodul.ee

Hind: 
8500 €
Piirkond, kust toodet või teenust pakutakse: 
Eesti
Ettevõtte nimi: 
1Moodul
Austatud veebilehe Info Express külastaja!
Juhime teie tähelepanu, et meil pole võimalik reklaamides avaldatud teabe õigsust kontrollida. Kui kuulutus teile huvi pakub, olge palun ettevaatlik ja vajadusel kontrollige teavet autori kohta teistest allikatest, näiteks kontaktteavet Google'is või sotsiaalmeedias.
Soovitame mitte saata suuri rahasummasid müüjale, kellega te pole varem kokku puutunud või kui pole müüjat teistest allikakanalitest kontrollinud. Kui teil tekib müüjaga probleeme, palun teatage meile sellest kindlasti e-posti aadressil info[at]revelan.eu.
Usaldusmäära reiting: 4.5 / 4 -st
Üksikasjad usaldusmäära reitingust

Telefoninumber: 
Muu kontakt info: 
eduard@1moodul.ee

Sarnased kuulutused

Kuulutused