võileib paneel Isobud

IZOBUD on suurim sandwich-paneelide tootja. Olles vaieldamatu liider Valgevene Vabariigi territooriumil, on kontsernil lai tarnete geograafia tänu kahele tootmiskohale - Valgevenes Mogilevi linnas ja Venemaal Volzhsky linnas. Tarnime oma tooteid Venemaale, Balti riikidesse, Ukrainasse, Kasahstani, Usbekistani ja teistesse piirkondadesse.
IZOBUD toodab seina- ja katuse sandwich-paneele PIR-täiteaine ja mineraalvillaga, samuti ISOPIR-i soojusisolatsioonipaneele PIR-i kasutades.
Vahtpolüotsotsüanaat (PIR) on madalaima soojusjuhtivuse ja kõrge tugevusega isoleeritud rakumaterjal. PIR-il on tuleohtlikkusrühm G1, see tähendab, et see ei toeta põlemist.
Selle materjali kasutamine sandwich-paneelide tootmisel tagab suurepärase soojapidavuse, hoone kõrge tuleohutuse, samuti pika kasutusiga kuni 50 aastat.
Izobud pakub teile kvaliteetseid tooteid ja individuaalset lähenemist igale kliendile!

Piirkond, kust toodet või teenust pakutakse: 
Venemaa
Austatud veebilehe Info Express külastaja!
Juhime teie tähelepanu, et meil pole võimalik reklaamides avaldatud teabe õigsust kontrollida. Kui kuulutus teile huvi pakub, olge palun ettevaatlik ja vajadusel kontrollige teavet autori kohta teistest allikatest, näiteks kontaktteavet Google'is või sotsiaalmeedias.
Soovitame mitte saata suuri rahasummasid müüjale, kellega te pole varem kokku puutunud või kui pole müüjat teistest allikakanalitest kontrollinud. Kui teil tekib müüjaga probleeme, palun teatage meile sellest kindlasti e-posti aadressil info[at]revelan.eu.
Usaldusmäära reiting: 1 / 4 -st
Üksikasjad usaldusmäära reitingust

Telefoninumber: 
84993227961
Muu kontakt info: 
Екатерина

Sarnased kuulutused

Kuulutused