Armas teetass Pommeri kutsikad, kellel on sugupuu

Meie kutsikad kasvavad üles meie tavalises igapäevaelus, kus nende eest hoolitsetakse suure armastuse ja hoolega. Alates kaheteistkümnendast nädalast saavad nad oma uude koju kolida. Üleandmisel saavad kõik kutsikad kehtiva vaktsineerimistunnistuse, on mitu korda ussirohtu saanud, vaktsineeritud ja ka kiibitud.

Vaatamised ja üleandmised toimuvad kokkuleppel ja esmasel ülevaatusel. Meie kutsikate uus keskkond on meile eriti oluline, seega tahame olla kindlad, et nad läheksid koju, mis pakub neile õnnelikku ja täisväärtuslikku elu. Kui tunned huvi mõne meie armsa kutsika vastu, siis saada meile sõnum. Lisateabe ja piltide/videote saamiseks võtke minuga ühendust Viberi kaudu +905356429906 Aitäh!!!

Hind: 
470 €
Osakond: 
Piirkond, kust toodet või teenust pakutakse: 
Eesti
Maakond / Linn: 
Harjumaa
Austatud veebilehe Info Express külastaja!
Juhime teie tähelepanu, et meil pole võimalik reklaamides avaldatud teabe õigsust kontrollida. Kui kuulutus teile huvi pakub, olge palun ettevaatlik ja vajadusel kontrollige teavet autori kohta teistest allikatest, näiteks kontaktteavet Google'is või sotsiaalmeedias.
Soovitame mitte saata suuri rahasummasid müüjale, kellega te pole varem kokku puutunud või kui pole müüjat teistest allikakanalitest kontrollinud. Kui teil tekib müüjaga probleeme, palun teatage meile sellest kindlasti e-posti aadressil info[at]revelan.eu.
Usaldusmäära reiting: 2 / 4 -st
Üksikasjad usaldusmäära reitingust

Telefoninumber: 
+372785 0610

Sarnased kuulutused

Kuulutused