Juhtiv privaatne Blockchaini arendusettevõte

Kas soovite oma ettevõtte jaoks välja töötada privaatse plokiahela? Maticz Technologies võib aidata! Oleme juhtiv privaatsete plokiahela arendusteenuste pakkuja. Meil on kogenud ja kvalifitseeritud arendajate meeskond, kes suudab luua kohandatud privaatse plokiahela lahenduse, mis vastab teie konkreetsetele vajadustele ja nõuetele.

Privaatsed plokiahelad pakuvad avalike plokiahelate ees mitmeid eeliseid, sealhulgas:

Suurenenud turvalisus ja privaatsus
Kiirem tehingukiirus
Madalamad tehingutasud
Suurem kontroll võrgu üle

Meie privaatsed plokiahela lahendused on funktsioonirikkad ja skaleeritavad. Aitame teil arendada privaatset plokiahelat paljude rakenduste jaoks, sealhulgas:

Tarneahela juhtimine
Tervishoid
Finantsteenused
valitsus
Tootmine

Pakume ka erinevaid kohandamisvõimalusi, et saaksite luua privaatse plokiahela lahenduse, mis sobib ideaalselt teie ärieesmärkidega.

Olenemata sellest, kas olete idufirma või suurettevõte, saame aidata teil välja töötada privaatse plokiahela, mis aitab teil edu saavutada. Tasuta konsultatsiooni saamiseks võtke meiega ühendust juba täna!

Website: https://maticz.com/private-blockchain-development
Email: sales@maticz.com

Hind: 
9999 €
Piirkond, kust toodet või teenust pakutakse: 
Eesti
Maakond / Linn: 
Lääne maakond
Ettevõtte nimi: 
Maticz Technologies
Austatud veebilehe Info Express külastaja!
Juhime teie tähelepanu, et meil pole võimalik reklaamides avaldatud teabe õigsust kontrollida. Kui kuulutus teile huvi pakub, olge palun ettevaatlik ja vajadusel kontrollige teavet autori kohta teistest allikatest, näiteks kontaktteavet Google'is või sotsiaalmeedias.
Soovitame mitte saata suuri rahasummasid müüjale, kellega te pole varem kokku puutunud või kui pole müüjat teistest allikakanalitest kontrollinud. Kui teil tekib müüjaga probleeme, palun teatage meile sellest kindlasti e-posti aadressil info[at]revelan.eu.
Usaldusmäära reiting: 4 / 4 -st
Üksikasjad usaldusmäära reitingust

Telefoninumber: 

Kuulutused