Forester FT-8

FORESTER neiu kandurile monteeritud ja haagise haakeseadisega kraana manipulaatorid ja profiiliga kinnitatavad seadmed on spetsiaalselt loodud intensiivseks mitmeotstarbeliseks ja erinevateks ekstreemseteks oludeks metsanduses, põllumajanduses, merenduses, logistikateenustes ja muudes tsiviil- või sõjalistes kerg- ja keskraskustes.

Metsatööstusmasinate mitmeotstarbelised FORESTER-haagised (kandevõimega 5-12 tonni) on mõeldud nii era- kui ka tööstuslikuks metsavarumiseks ning valikuliselt varustatud mehaanilise või hüdraulilise ajamiga karmide keskkonnatingimuste jaoks põhja- ja lõunapiirkondades. FORESTER haagised on varustatud piduritega vastavalt sihtriigi liikluseeskirjale (hüdrauliline või suruõhkpidurisüsteem).

Kahe ahelaga hüdrosüsteem tagab suure jõudluse ja töökindluse. Hüdromanipulaator suudab korraga teha kuni 6 toimingut.

FORESTER manipulaatorkraanade metallkonstruktsioon on valmistatud Rootsi kõrgtehnoloogilisest terasest Strenx, mis vähendab kaalu ning suurendab lubatud koormusmassi ja dünaamilist stabiilsust.

Ettevaatliku ja korraliku hoolduse korral on FORESTERi valmistatud manipulaatorkraanad mõeldud keskmiselt 10 000 töötunniks tõsiste pingelise tsükli hooldusseeriate ja metallkonstruktsioonide 15-aastase hooldusgarantii vahel. Seega näeme FORESTERi manipulaatorkraana ja metsahaagiste kasulikkust ilmselt põlvkondade kaupa.

Osakond: 
Piirkond, kust toodet või teenust pakutakse: 
Eesti
Maakond / Linn: 
Tartu maakond
Ettevõtte nimi: 
Forester OÜ
Austatud veebilehe Info Express külastaja!
Juhime teie tähelepanu, et meil pole võimalik reklaamides avaldatud teabe õigsust kontrollida. Kui kuulutus teile huvi pakub, olge palun ettevaatlik ja vajadusel kontrollige teavet autori kohta teistest allikatest, näiteks kontaktteavet Google'is või sotsiaalmeedias.
Soovitame mitte saata suuri rahasummasid müüjale, kellega te pole varem kokku puutunud või kui pole müüjat teistest allikakanalitest kontrollinud. Kui teil tekib müüjaga probleeme, palun teatage meile sellest kindlasti e-posti aadressil info[at]revelan.eu.
Usaldusmäära reiting: 4.5 / 4 -st
Üksikasjad usaldusmäära reitingust

Telefoninumber: 
Muu kontakt info: 
info@forester.ee

Sarnased kuulutused

Kuulutused