Reisijate lift

Türgi firma Kepi Asansor on tootja ja tarnija reisija, panoraam, veoautod, elektriliste ja hüdrauliliste liftide ja eskalaatorite territooriumil Türgi linn Ankara. Valmistame kabiini ja šassii liftid, kuidas täielikult varustatud pakett lifti ja tükkhaaval, masinaruumi ja ilma, koos редукторным ja безредукторным elektrilised välispeeglid allasööst ja ремнях. Tõstame vertikaalne liftid puuetega inimestele, väike-kaubavedu elevaatorid (restoranid, kauplused, pesumaja jne). ja ka firma Kepi on vahendaja juhtivad ettevõtted valdkonnas varuosade ja lisaseadmete liftid.

Hind: 
9000 €
Piirkond, kust toodet või teenust pakutakse: 
Muu riigid
Ettevõtte nimi: 
Kepi Asansor
Austatud veebilehe Info Express külastaja!
Juhime teie tähelepanu, et meil pole võimalik reklaamides avaldatud teabe õigsust kontrollida. Kui kuulutus teile huvi pakub, olge palun ettevaatlik ja vajadusel kontrollige teavet autori kohta teistest allikatest, näiteks kontaktteavet Google'is või sotsiaalmeedias.
Soovitame mitte saata suuri rahasummasid müüjale, kellega te pole varem kokku puutunud või kui pole müüjat teistest allikakanalitest kontrollinud. Kui teil tekib müüjaga probleeme, palun teatage meile sellest kindlasti e-posti aadressil info[at]revelan.eu.
Usaldusmäära reiting: 3 / 4 -st
Üksikasjad usaldusmäära reitingust

Telefoninumber: 
+905306267494
Muu kontakt info: 
+903123953298

Sarnased kuulutused

Kuulutused