Oleme kaputsiini, orava, ämbliku ja marmosettide ahvide litsentsiaretajad.

Müüa orava-, kaputsiini-, ämblik-ahvid, šimpansid ja marmoosetid
Oleme kaputsiini, orava, ämbliku ja marmosettide ahvide litsentsiaretajad. Saadaval on ka rõngakujulised leemurid ja šimpansid. Kõik meie ahvid on taltsutatud, kodus kasvatatud, käsitsi toidetud, väga õpihimulised ja seltskondlikud ning neile meeldib mängida inimeste ja teiste koduloomadega. Kõik meie ahvid on väga terved ja vaktsineeritud. Meil on nii lapsi kui ka täiskasvanuid. Meie ahvid saavad koduloomadena ja tõuaretuseks väga hästi hakkama. Meil on olemas kõik dokumendid ja sertifikaadid, mis on vajalikud rahvusvahelise impordi ja ekspordi jaoks
metsloomadest.

Austatud veebilehe Info Express külastaja!
Juhime teie tähelepanu, et meil pole võimalik reklaamides avaldatud teabe õigsust kontrollida. Kui kuulutus teile huvi pakub, olge palun ettevaatlik ja vajadusel kontrollige teavet autori kohta teistest allikatest, näiteks kontaktteavet Google'is või sotsiaalmeedias.
Soovitame mitte saata suuri rahasummasid müüjale, kellega te pole varem kokku puutunud või kui pole müüjat teistest allikakanalitest kontrollinud. Kui teil tekib müüjaga probleeme, palun teatage meile sellest kindlasti e-posti aadressil info[at]revelan.eu.
Usaldusmäära reiting: 1.5 / 4 -st
Üksikasjad usaldusmäära reitingust

Telefoninumber: 
+1 213 293 9897
Muu kontakt info: 
alvaro.julio00@gmail.com

Sarnased kuulutused

Kuulutused