Vajate kullerit? Leiame selle Teile hea meelega! DropAsapp – Sinu isiklik kuller.

Tere kõigile!
Eestis on käivitunud uus startup DropAsapp, mille abiga leiate kiireks kohaletoimetamiseks kulleri! DropAsapp kullerid on võrgus iga päev kell 11.00 - 22.00 ning võtavad rõõmuga teie tellimusi vastu ning toimetavad need Teie klientideni, sugulasteni, sõpradeni või tuttavateni.

Kuidas kullerit tellida ?
Selleks peate registreeruma meie platvormil https://app.dropasapp.com/ (siseneda saate veebilehe www.dropasapp.com kaudu) ja täitma tarnevormi, pärast mida jälgib süsteem teie lähedal olevaid kullereid ja saadab ühele neist kohaletoimetamise päringu.

Kullerid toimetavad kohale tasutud tellimusi, tellimusi, mille eest tasutakse sularahas või kaardiga. Meie kulleritel on oma terminalid. Igal kasutajal on saldo, mis kuvab kõik arved, tehingud, väljamaksed ja konto hetkeseisu. Oma kontot saate kontrollida ja makset teostada igal ajal.

Vajate kullerit? Leiame selle Teile hea meelega! DropAsapp – Sinu isiklik kuller. Teeme juba koostööd selliste ettevõtetega nagu EhoSushi, MySushi, SushiGala, Lilledkoju, Noy Grill, Noy City, SushiArt, FusionSushi, Bergamo Cafe ja teised ...

Lugupidamisega, DropAsapp meeskond.
www.dropasapp.com
Eesti, Tallinn

Hind: 
0 €
Austatud veebilehe Info Express külastaja!
Juhime teie tähelepanu, et meil pole võimalik reklaamides avaldatud teabe õigsust kontrollida. Kui kuulutus teile huvi pakub, olge palun ettevaatlik ja vajadusel kontrollige teavet autori kohta teistest allikatest, näiteks kontaktteavet Google'is või sotsiaalmeedias.
Soovitame mitte saata suuri rahasummasid müüjale, kellega te pole varem kokku puutunud või kui pole müüjat teistest allikakanalitest kontrollinud. Kui teil tekib müüjaga probleeme, palun teatage meile sellest kindlasti e-posti aadressil info[at]revelan.eu.
Usaldusmäära reiting: 1 / 4 -st
Üksikasjad usaldusmäära reitingust

Telefoninumber: 
5555555
Muu kontakt info: 
DropAsapp

Sarnased kuulutused

Kuulutused