Akud ehitustehnikale, Traktoriakud, autoakud, mootorattaakud muruniiduki akud, soodsamad turuhinnast.

Akud ehitustehnikale, Traktoriakud, autoakud, mootorattaakud muruniiduki akud, soodsamad turuhinnast.

Kui tehnika jahedaga ei käivitu, ära murra pead, vaid osta uus aku soodsamalt turuhinnast. SINERGY akud (Itaalia) on peale oma soodsa hinna ka seejuures heade tehniliste näitajatega, pakkudes pikaajalist kasutusaega ja on saavutatud kõrge käivitusvool madalal temperatuuril.
Pakume akud: traktoritele, sõiduautodele, rasketehnikale, mootorratastele.

Soodustused: eraisikutele, firmadele, edasimüüjatele.

Oma ostusoov, tellimus saada aadressile: johvi@intermoto.ee

Lisainfo: http://www.intermoto.ee/autoakud
Poed: Tallinn, Tartu, Jõhvi

Moto AS - Intermoto
Tondi 44, Tallinn
Pargi 27E, Jõhvi
tel: 5096236
johvi@intermoto.ee

Moto AS on asutatud 1990 aastal ja oleme ühed juhtivad mototehnika maaletoojad Eestis. Meie koostööpartnerid on enam kui 20-s välisriigis. Pakume laias valikus ATV-sid, mootorrattaid, motorollereid, mopeede, lumepuhureid. Samuti varuosi, lisaseadmeid, kiivreid, sõiduriideid, õlisid ja akusid nii sõiduautodele, bussidele, veoautodele, murutraktoritele, lumepuhuritele jne. Meie hinnad on vägagi konkurentsivõimelised ja loodame, et äratasime Teis huvi meie poolt pakutavate toodete vastu.

Hind: 
35 €
Piirkond, kust toodet või teenust pakutakse: 
Eesti
Austatud veebilehe Info Express külastaja!
Juhime teie tähelepanu, et meil pole võimalik reklaamides avaldatud teabe õigsust kontrollida. Kui kuulutus teile huvi pakub, olge palun ettevaatlik ja vajadusel kontrollige teavet autori kohta teistest allikatest, näiteks kontaktteavet Google'is või sotsiaalmeedias.
Soovitame mitte saata suuri rahasummasid müüjale, kellega te pole varem kokku puutunud või kui pole müüjat teistest allikakanalitest kontrollinud. Kui teil tekib müüjaga probleeme, palun teatage meile sellest kindlasti e-posti aadressil info[at]revelan.eu.
Usaldusmäära reiting: 1 / 4 -st
Üksikasjad usaldusmäära reitingust

Telefoninumber: 
53090029
Muu kontakt info: 
Pargi 27E, Jõhvi

Sarnased kuulutused

Kuulutused