Moodulkorstnasüsteemid TONA ja Scancore

Moodulkorstnasüsteemid TONA ja Scancore

TONA on uue põlvkonna moodulkorsten, mille tänapäevane HighTech-keraamiline siselõõr on vastupidav kõikidele kütuseliikidele. Kvaliteetne HighTech keraamika suurendab töökindlust ja korstnasüsteemi on lihtne paigaldada. Eeliseks kõrge töötemperatuur - kuni 600° C. Eksklusiivsed materjalid, optimaalne ülesehitus ja sobivad paigaldustingimused annavad TONA suitsutoru süsteemile garantii kuni 30 aastat.

Scancore moodulkorsten on turvaline, lihtsasti paigaldatav ja vastupidav korsten, mis sobib kõikidele puiduküttega kütteseadmetele: pliidid, ahjud, kaminad ja saunakerised. Scancore korstnaplokid on toodetud vulkaanilisest laavakivist, mis tagab korstna töökindluse ka kõrgetel temperatuuridel. Scancore korstnasüsteem ei sobi gaasi- ja õliküttele. Scancore korstnaplokkidele kehtib 10 aastane garantii.

Pakkumise saamiseks saatke e-mail: andres@buildingmaterial.ee

Ehitusmaterjalide jae ja projektimüük, ning hulgikaubandus. Erinevate toodete turundamine Eestis.
TASOSTAR-Kaubandus
Rävala pst. 8. Tallinn.
tel: 53090029
andres@buildingmaterial.ee
www.buildingmaterial.ee

Müügil erinevad ehitusmaterjalid soodsate hindadega:
ehitusplokid, kuivsegud, soojustusmaterjalid, ehitusplaadid, liimpuit-tooted, PVC aknad uksed aknalauad ja garaaziväravad.

Korsten, moodulkorstna süsteemid, korstnad, moodul, moodulkorsten, korstna moodulid, moodulkorstnad, lõõr, lõõrid, korstnakivi, korstnakivid, siiber, siibrid.

Hind: 
299 €
Piirkond, kust toodet või teenust pakutakse: 
Eesti
Austatud veebilehe Info Express külastaja!
Juhime teie tähelepanu, et meil pole võimalik reklaamides avaldatud teabe õigsust kontrollida. Kui kuulutus teile huvi pakub, olge palun ettevaatlik ja vajadusel kontrollige teavet autori kohta teistest allikatest, näiteks kontaktteavet Google'is või sotsiaalmeedias.
Soovitame mitte saata suuri rahasummasid müüjale, kellega te pole varem kokku puutunud või kui pole müüjat teistest allikakanalitest kontrollinud. Kui teil tekib müüjaga probleeme, palun teatage meile sellest kindlasti e-posti aadressil info[at]revelan.eu.
Usaldusmäära reiting: 1.5 / 4 -st
Üksikasjad usaldusmäära reitingust

Telefoninumber: 
53090029
Muu kontakt info: 
TASOSTAR-Kaubandus, Rävala pst. 8. Tallinn. tel: 53090029, andres@buildingmaterial.ee www.buildingmaterial.ee

Sarnased kuulutused

Kuulutused