PVC aknad ja uksed

PVC aknad ja uksed ettevõttest "Fauga" Leedu.

Pakume Eesti turul Leedu Norra ühisettevõtte "Fauga" tooteid.
Peamised tooted on PVC aknad, valmistatakse ka klaaspakette, uksi ja garaaži väravaid.
"Fauga" on üks suurimaid PVC akende tootjaid Baltimaades.
"Fauga" ekspordib oma tooteid Norras, Rootsis, Taanis, Prantsusmaal, Belgias, Hollandis, Lätis ja Eestis. Ettevõte on pidevalt arenev, kohandades tooteid vastavalt erinevate turgude iseärasustele ja traditsioonidele. "Fauga" tootevalik on väga lai. Toodetakse aknaid Saksa, Skandinaavia, Prantsusmaa ja Hollandi profiili süsteeme. "Fauga" kasutab akende tootmisel kvaliteetseid saksa profiili tootja - INOUTIC firma (liige Deceuninck Group) aknaprofiile.
"Fauga" kasutab akende tootmisprotsessis seadmeid, mida kasutavad kõige enam arenenud Euroopa ettevõtted, nagu Lisec; ROTOX: Urban.

Aknaprofiil Inoutic Eforte: "Passive House"

Eforte seab uue standardi energiasäästlike akende profiilis: See on 6-kambrit ja 3-sulgemise-tihendiga profiil, terasest armatuur, profiili sügavus 84 mm, ja väga madal soojusjuhtivus väärtus (U) ilma täiendava isolatsioonita.

Ökonoomne ja tõhus lahendus, mis ühendab kvaliteedi, kaasaegse disaini ja energiasäästu. See vastab veelgi kõrgematele nõuetele kui passiivmaja!

Tootja kodulehel leiate laiema valiku toodetest. www.fauga.com

Saatke meile oma akende -uste andmed ja koostame Teie maja jaoks pakkumise.

Nimi: TASOSTAR-Kaubandus
Telefon: 53090029
E-mail: andres@buildingmaterial.ee
Linn/Maakond: Transport üle Eesti
www.buildingmaterial.ee

Aknad, uksed, aknaid, uksi, uks, aken, PVC, plastik, plast, plastaken, garaaziuks, profiil, profiilid, klaas, klaaspakett, klaaspeketti, klaaspaketid, alumiinium-klaas, FAUGA, lükanduks, veranda, rõdu, rõduuks, akende paigaldus, avatäited, klaasimine, klaasimistööd, akende müük,

Hind: 
127 €
Piirkond, kust toodet või teenust pakutakse: 
Eesti
Austatud veebilehe Info Express külastaja!
Juhime teie tähelepanu, et meil pole võimalik reklaamides avaldatud teabe õigsust kontrollida. Kui kuulutus teile huvi pakub, olge palun ettevaatlik ja vajadusel kontrollige teavet autori kohta teistest allikatest, näiteks kontaktteavet Google'is või sotsiaalmeedias.
Soovitame mitte saata suuri rahasummasid müüjale, kellega te pole varem kokku puutunud või kui pole müüjat teistest allikakanalitest kontrollinud. Kui teil tekib müüjaga probleeme, palun teatage meile sellest kindlasti e-posti aadressil info[at]revelan.eu.
Usaldusmäära reiting: 2.5 / 4 -st
Üksikasjad usaldusmäära reitingust

Telefoninumber: 
Muu kontakt info: 
TASOSTAR-Kaubandus, Rävala pst. 8. Tallinn. tel: 53090029, andres@buildingmaterial.ee www.buildingmaterial.ee

Sarnased kuulutused

Kuulutused