VÄLIKÄIMLA

Mobiilsed tualettkabiinid on valmistatud löögikindlast ja tulekindlast polüetüleenist. Selline materjal talub hästi madalate temperatuuride ja agressiivsete keskkondade mõju.

Tualettkabiinid peavad vastu temperatuuri muutustele -40 kuni +60 оС diapasoonis ja on täielikult valmis kasutamiseks Läti tingimustes. Tooted on varustatud kõikide vajalike optsioonidega. Kere on mõeldud mitmekordseks ümberpaigutamiseks ja transportimiseks, raamid on tugevdatud profiiliga.

Hind on märgitud kvaliteetse kabiini eest, täielikku komplekti saab näha fotol, kokkupandud kujul, vajadusel saame kohale toimetada.

Samuti saame vajadusel varustada kabiini kuiva tualetiga, mis ei vaja kanalisatsiooni.

Kättesaadaval on 2 värvi – roheline ja sinine. 21%. Pikkus: 1,10 m, Laius: 1,20 m, Kaal: 75 kg, Paak: 250 L.

Te saate paigutada tualeti otse põrandale. Kutsume üles koostööle kaupluseid: hea partneriprogramm, lisaväärtusmaksu maksjate ettevõtetele on kättesaadav ekspordimüük 0% VAT. Kaup on alati olemas laos ja seda saab vaadata. Kui meie pakkumine huvitab Teid, võtke meiega ühendust.

Hind: 
349 €
Osakond: 
Piirkond, kust toodet või teenust pakutakse: 
Euroopa
Austatud veebilehe Info Express külastaja!
Juhime teie tähelepanu, et meil pole võimalik reklaamides avaldatud teabe õigsust kontrollida. Kui kuulutus teile huvi pakub, olge palun ettevaatlik ja vajadusel kontrollige teavet autori kohta teistest allikatest, näiteks kontaktteavet Google'is või sotsiaalmeedias.
Soovitame mitte saata suuri rahasummasid müüjale, kellega te pole varem kokku puutunud või kui pole müüjat teistest allikakanalitest kontrollinud. Kui teil tekib müüjaga probleeme, palun teatage meile sellest kindlasti e-posti aadressil info[at]revelan.eu.
Usaldusmäära reiting: 1 / 4 -st
Üksikasjad usaldusmäära reitingust

Telefoninumber: 
+371 28289628
Muu kontakt info: 
piteco.de

Sarnased kuulutused

Kuulutused